E3 2019: Deathloop nieuwe game van Bethesda

Naast alle bekende games en updates komt Bethesda met een gloednieuwe titel: Deathloop. Met een schitterende trailer worden we warm gemaakt op een soort “groundhog day” achtige First Person actie game. Bekijk de schitterende trailer hieronder

Deathloop vertelt het verhaal van spelers die naar een eiland worden geteleporteerd  waar geen wetten gelden. Daar belanden zij in een eeuwige strijd van twee buitengewone moordenaars. Op dit eiland moet jij de cyclus van van Deathloop zien te doorbreken. Veel informatie is nog niet bekend op het moment. Zodra we meer te weten komen over deze nieuwe game brengen we jullie uiteraard op de hoogte.

 

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek