E3 2019: Fire Emblem Three Houses

Nintendo heeft in hun E3 Direct een korte story trailer getoond van Fire Emblem Three Houses. De game werd op de E3 van vorig jaar al aangekondigd. De releasedatum van het spel is 26 juli.

Fire Emblem Three Houses werd vorig jaar aangekondigd. We hebben sinds die tijd al de eerste gameplay beelden gezien en vandaag komt Nintendo met een nieuwe video. Het is een korte video die getoond is tijdens hun Nintendo Direct op E3. Fire Emblem Three Houses wordt gereleased op de Nintendo Switch op 26 juli.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek