E3 2019: Just Dance 2020 release periode en meer

Ubisoft heeft in hun E3-persconferentie beelden laten zien van Just Dance 2020. Het segment over Just Dance was dit jaar niet aan het begin van de presentatie zoals gebruikelijk is. De release periode van de game is bekendgemaakt. Hij zal verschijnen in november dit jaar.

De persconferentie van Ubisoft op de E3 2019 begon dit jaar niet met Just Dance. Het was dus bijna spannend of de game wel behandeld zou worden. Maar het duurde niet lang voordat we toch nieuwe beelden kregen van Just Dance 2020. Het einde van de presentatie over Just Dance geeft ons de release periode van de aankomende game. Hij zal namelijk uitkomen in november dit jaar. De game zal ook uitkomen op veel platformen, namelijk de Switch, PS4, Xbox One, Stadia en de Wii.

 

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek