E3 2019: Rage 2 Rise of the Ghosts Expansion

Rage 2

Bethesda heeft ons een nieuwe trailer laten zien van Rage 2. In de trailer staat de aankomende expansion, Rise of the Ghosts centraal. Deze expansion zal in augustus gereleased gaan worden. Tot die tijd zijn er nog andere vormen van content updates voor de game.

Rage 2 heeft een nieuwe trailer gekregen tijdens het E3 evenement. Bethesda toont tijdens hun persconferentie een video, die zich richt op aankomende content. We zien bijvoorbeeld nieuwe wapens in actie, nieuwe vehicles en nog veel meer. Naast de kleine content updates richt de trailer zich ook op de aankomende expansion, genaamd Rise of the Ghosts. Deze expansion zal in augustus gereleased gaan worden.

Roadmap

In Mei heeft Betheada de roadmap uitgebracht van Rage 2. In de roadmap zien we dat er elke maand content toegevoegd zal worden aan de game. Dit is in de vorm van gratis content updates en betaalde expansions. De gratis content updates bestaan onder andere uit nieuwe weapon skins en nieuwe vehicles. De betaalde expansions brengen een nieuw verhaal naar de game. Voor meer informatie over de roadmap van de aankomende content, kun je ons eerdere bericht hierover lezen.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek