E3 2019: Square Enix kleine trailer round-up

Square Enix gaf verschillende onthullingen, gameplay en release datums tijdens E3. Je kan al die trailers hier beneden kijken! Veel werd er buiten de trailers niet verteld, wel zijn er een paar datums bekendgemaakt. Zet je schrap, het zijn er een aantal!

Hoewel Final Fantasy 7 Remake de highlight is van de gehele Square Enix presentatie verdienen ook de andere games een kans in het spotlicht. De eerste trailer die getoond word is Final Fantasy Crystal chronicles.

Final Fantasy Crystal chronicles remastered

Final Fantasy XIV Shadowbringer

The Last Remnant Remastered

Dying Light 2

Life is Strange 2

Kingdom Hearts 3 Re:Mind DLC

De ster van de show is natuurlijk Final Fantasy 7 Remake, heb jij de trailers hiervan nog niet gezien? bekijk ons artikel Hier

Dit waren de grotere trailers en onthullingen voor Square EnixLaat ons weten wat jij vind in de reacties hier beneden, jouw mening telt, en wij zijn altijd benieuwd naar die sappige argumenten!

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek