E3 2019: State of Decay 2 Heartland is nu beschikbaar

Tijdens de E3 persconferentie van Microsoft is een nieuwe expansion van State of Decay 2 aangekondigd. De expansion heet Heartland en bevat twee nieuwe verhalen. De expansion is per direct beschikbaar om gespeeld te worden.

Er is goed nieuws op de E3 voor spelers van State of Decay 2. Tijdens de persconferentie van Microsoft is namelijk een nieuwe expansion aangekondigd. Deze expansion bevat twee verhalen en heet Heartland. En er is nog meer goed nieuws. De expansion is namelijk per direct beschikbaar. De expansion is ook included in de Xbox Game Pass voor spelers, die dit abonnement bezitten of willen aanschaffen.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek