E3 2019: Ubisoft komt met Roller Champions

Tijdens de presentatie van Ubisoft krijgen we beelden te zien van de nieuwe tegenhanger van Rocket League: Roller Champions. In de flitsende trailer zien we de eerste gameplay beelden. Via de game site kan je je zelf registreren voor de beta van Roller Champions. Deze kan je gelijk na registratie spelen.

Roller Champions zal free to play zijn net zoals Rocket League was op release. Als we naar de trailer kijken zien we overduidelijk de overeenkomsten met de game. Beter goed gejat dan bedacht moest Ubisoft hebben gedacht. De beta van de game is inmiddels te spelen. Zal deze game een goede concurrent worden voor Rocket League?

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek