E3 2019: Wasteland 3 krijgt een nieuwe trailer

Tijdens de E3 persconferentie van Microsoft is de officiële trailer van Wasteland 3 getoond. De game werd in 2016 aangekondigd en zal ergens dit jaar gereleased gaan worden. De specifieke releasedatum is nog onbekend, ook na deze nieuwe trailer.

Microsoft heeft op hun E3 persconferentie een nieuwe trailer getoond van Wasteland 3. De game werd al in 2016 aangekondigd en we krijgen nu nieuwe beelden te zien. In de trailer zien we de omgeving van de game en enkele onderdelen van de combat. De game heeft nog geen releasedatum. Er wordt verwacht dat de game dit jaar uit gaat komen, maar wanneer dit precies zal zijn is nog onbekend.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek