E3: The Elder Scrolls Legends Gameplay

elder scrolls legends

Opnieuw begint Bethesda sterk met alweer een oude game die zij opnieuw tot leven brengen. Eerst DOOM, nu Quake, waar we meer van gaan zien tijdens Quakecon. De volgende game in het lijstje van Bethesda: The Elder Scrolls Legends, de CCG, gebaseerd op.. The Elder Scrolls.

The Elder Scrolls Legends zal een soortgelijke gameplay bevatten als Hearthstone, maar het werkt toch iets anders. Je hebt namelijk twee verschillende lanes om jouw monsters te plaatsen. Als je genoeg damage krijgt zal je direct een kaart grijpen die het gevecht in een keer kunnen omdraaien. Bekijk het hier even in actie:

Daarnaast heeft Bethesda een nieuwe opening trailer getoond tijdens de media briefing. Bekijk deze hieronder:

The Elder Scrolls Legends is op dit moment in gesloten Beta. Je kunt je hier voor aanmelden via de Bethesda website. Misschien krijg je een beta-invite, misschien niet. Het is gewoon hopen dat jouw lootje getrokken wordt. Net als bij Elder Scrolls Online Beta. Dit was het zo ver voor Legends, maar dat is niet het enige van The Elder Scrolls.. Want de volgende game die we gaan tonen: Een Skyrim Rework!

Het lijkt er tot nu toe op dat Bethesda inderdaad probeert om vorig jaar te overtreffen, wij zijn benieuwd naar de rest!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek