E3: Fallout 4 en Doom naar Bethesda VR

Bethesda VR

Ga jij ook helemaal op in de vetste games van Bethesda? Zo ja, dan hebben we goed nieuws voor jullie, als je een VR headset hebt tenminste. Want Fallout 4 en DOOM komen onder andere naar de HTC Vive in 2017!

Heel veel omtrent Bethesda VR is nog niet bekend gemaakt, maar wat we wel weten is dat Fallout 4 en DOOM beide in 2017 in Virtual Reality gespeeld kunnen worden. De uitvoeringen zijn al bevestigd voor de HTC Vive, of ze ook naar Playstation VR en Oculus komen, is nog niet duidelijk. Hier gaan we hopelijk aankomende dagen, meer informatie over krijgen.

Dacht je dat de survival mode intens was in Fallout 4? Dan heb je de wereld nog niet in VR bekeken. Het is nog niet duidelijk of de VR versie evenveel zal kosten als de standaard versie, of deze met elkaar samenwerken in savefiles, mods, etc. Wij hopen van wel, maar hopelijk komen we hier snel genoeg achter! Zoals gewoonlijk, houden wij je op de hoogte.

Heb jij de HTC Vive al in huis? Laat ons dan weten of je deze twee titels alvast mee gaat pakken!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek