E3: Gears of War 4 naar Xbox One en Windows 10

Gears of War 4

Dag 2 van de E3 is aangebroken. De eerste die vandaag de toverdoos mag gaan openen is Microsoft. Ieder jaar zijn ze Playstation weer voor, een goed of een slecht ding? We zullen het gaan zien. Laten we snel een kijkje gaan nemen naar: Gears of War 4

Gears of War 4 is de eerste game die het “play Anywhere”  programma volgt. Dat betekent dat GoW4 voor zowel PC als Xbox One zal verschijnen. Als jij de game op PC koopt of Xbox One, kan jij op beide platformen de game spelen, zonder een extra kopie te kopen voor het andere platform. Om deze reden is de game ook geheel cross-play tussen Windows 10 en Xbox One, en worden jouw progressions en achievements online opgeslagen zodat jij op je Windows 10 pc direct verder kan spelen waar je bij Xbox One bent gestopt.

Speel samen met jouw vrienden van Xbox One op PC, of Xbox in de campaign, competetive multiplayer, of de iconische Horde mode, in Horde 3.0!

Wat vind jij van het hele Windows 10 en Xbox One cross-play gebeuren, een goede zaak? Wij hopen dat deze optie bij steeds meer games mogelijk gaat worden, om de tot nu toe gesplitste communities, meer met elkaar te verbinden.

Gears of War 4 verschijnt 11 oktober voor de Xbox One en Windows 10 PC in het “Play Anywhere” programma. Daarnaast komt er een nieuwe Xbox One Gears of War 4 Elite controller uit.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek