E3: Final Fantasy 15 gameplay

Final Fantasy 15

Microsoft gaat door met de persconferentie. Tot nu toe een hele sterke line-up, wij zijn benieuwd naar wat er nog meer te wachten staat. We gaan snel verder met de volgende vertoning! De langverwachte en hoog geanticipeerde Final Fantasy 15!

Tot nu toe hebben we genoten van de Forza gameplay, Gears of War 4 gameplay, en natuurlijk de nieuwe Xbox One S. Het lijkt een mooi jaar te zijn voor Xbox op de E3, maar dit was nog lang niet alles. We gaan snel verder met de Final Fantasy 15 demo!

Een dinge weten we in ieder geval al zeker, deze Final Fantasy game ziet er prachtig uit en heeft real-time combat. Je houdt er van of je haat het, maar ik denk dat de meeste gamers tegenwoordig dit wel met open armen ontvangen, of je nu een Final Fantasy veteraan bent of niet.

De Final Fantasy 15 demo is al een tijde beschikbaar, maar de gameplaye getoond tijdens E3 laat toch net iets meer actie zien over de nieuwe prachtige game in de franchise die zal verschijnen vanaf 30 september voor de Playstation 4 en Xbox One.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek