E3: Gloednieuwe Tekken 7 Gameplay!

Tekken 7

De Microsoft Persconferentie is bijna ten einde, maar wellicht hebben ze nog wat moois achter de hand. We hebben al hele krachtige aankondigingen gezien. Na de aankondiging van Gwent, die al eerder gelekt is. Zien we nu eindelijk een nieuwe Tekken!

Tekken 7 is onderweg naar de Xbox One. Niet alleen zal de competitive mode in de game zitten (duh), maar ook zal Tekken 7 een Story mode krijgen waarin je afwisselt tussen geweldige actie en adembenemende cinematics.

Meer Tekken 7 nieuws zal binnenkort volgen. Tot nu toe moeten we het doen met bovenstaande gameplay trailer. De nieuwe Tekken game zal in het eerste kwartaal van 2017 worden uitgebracht.

Daarnaast zal Tekken Tag Tournament 2 nu gratis te downloaden zijn voor alle Xbox One spelers. Heb jij al zin om deze oldschool game opnieuw te spelen, of ben je geduldig aan het wachten op de nieuwe Tekken game?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek