E3: Project Scorpio, de nieuwe Xbox One

Project Scorpio

Xbox kondigt niet alleen maar de Xbox One S aan, een kleinere Xbox, die hetzelfde kan als de normale Xbox. Maar ook komen ze met een gloednieuwe Xbox One, Project Scorpio!

De nieuwe Xbox werkt hetzelfde als de normale Xbox One, alles werkt hetzelfde. Alle randapparatuur werkt op de Scorpio, die ook op de Xbox One werken. Het is kort gezegd dus een upgrade van de huidige Xbox One die 4K games kan draaien en gereed is voor VR gaming.

De nieuwe Xbox One, Project Scorpio zal in de zomer van 2017 het daglicht zien, het is dus nog een behoorlijke tijd wachten, voordat Xbox fans aan de slag kunnen met werkelijke High-End specs om hun games zo optimaal mogelijk te draaien, die er zo mooi mogelijk uit zien.

Verder is er niet veel bekend gemaakt over de Project Scorpio, behalve dat samen met de Xbox One en Xbox One S dezelfde content wordt uitgebracht voor de consoles. De Scorpio zal alleen een stuk krachtiger zijn dan de voorgangers.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek