E3: Anthem, Bioware’s nieuwe IP krijgt gameplay beelden

Anthem Electronic Arts

Anthem werd gisteren aangekondigd op de EA Play livestream voordat de officiële E3 uberhaupt al begon. Nu is het tijd voor daadwerkelijke gameplay beelden! Bekijk deze hier beneden.

Wat lijkt op een open wereld met een Horizon Zero Dawn-achtige stijl, gemengd met Titanfall gameplay. Hier zie je een post-apocalyptische wereld waarin jij in een soort van super-suit door de map heen vliegt. Het lijkt erop dat exploreren een groot aspect in de game zal zijn! Je ziet het personage onderwater duiken, dit laat zien hoe mooi de game op grafisch gebied is! Het gebruik van wapens heeft dan weer wat weg van Halo. Niet om de game nu zo zeer te vergelijken met andere games, maar het is wel tof om te zien hoe Anthem geïnspireerd is op een boel andere games.

Je ziet twee spelers die samenwerken om een missie te voltooien. De game ziet er nog steeds geweldig uit. Uit jouw supersuit kan je raketten afvuren die flinke Micheal Bay-ish explosies achterlaten. Het lijkt erop dynamic weather een ding is, aangezien er ineens willekeurig een heftige storm komt. De game zal helaas pas in 2018 verschijnen, dus we zullen nog even moeten wachten! Bekijk hier beneden nog even de EA Play teaser van afgelopen zaterdag.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek