E3: Battlefield 1 komt met 8 nieuwe maps en nieuwe faction

battlefield1

E3 is begonnen met EA Play, en zij begonnen met Battlefield en hun aankomende nieuwe dlc: In The Name of The Tsar. 8 nieuwe maps en een nieuwe faction om mee te strijden: Rusland.

8 nieuwe maps komen eraan die voornamelijk maps zullen zijn die in de nacht gespeeld worden. Verder komt er ook een nieuwe faction bij namelijk Rusland. Met deze faction krijg je beschikking over de huzaren en hun speciale vrouwelijke brigade en meer. Op Gamescon in augustus zal er meer informatie en meer content laten gezien ter uitbreiding van je gameplay experience in Battlefield 1. Ook wordt er nieuwe operation features aan de game toegevoegd met deze nieuwe DLC.

De nieuwe dlc zal uitkomen in september dit jaar!

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek