E3: Battlefield 1 nieuws

Battlefield 1

Battlefield 1 is net aan de beurt geweest tijdens de E3 van EA. Zij hebben het podium genomen om meer details te krijgen over misschien wel de grootste game van het jaar. Dat het spel in de eerste wereldoorlog zou gaan wisten we al. Maar er is vandaag nog meer nieuws bijgekomen.

Na de persconferentie van EA krijgen we beelden te zien van de multiplayer van Battlefield 1. Maar tot die tijd moesten wij het doen met een trailer van de game. Waar totale chaos te zien was. Maar er was ook genoeg nieuws dat wij kregen uit de persconferentie. Zo veranderd het weer tijdens het spelen van het spel waardoor jij je moet aanpassen op de weer situatie. De officiële gameplay trailer van het spel is ook vrijgegeven. Wat Battlefield natuurlijk kenmerkt is de grote chaos en de 64 spelers die in een wedstrijd kunnen.

“Met Battlefield 1 proberen we het meest dynamische schietspel ooit af te leveren. We willen zeker weten dat geen strijd voor de spelers ooit hetzelfde is, en met de introductie van Operations bieden we de fans variatie op het gebied van gameplay en creativiteit,” aldus Aleksander Grøndal, Senior Producer, DICE. “En alleen in Battlefield 1 kun je met de Behemoths een Air Ship in een luchtgevecht storten.”

De Open Beta van Battlefield 1 gaat later deze zomer live. Wil jij vervroegd toegang tot de Bèta? Dan kun jij je hier registreren om het Insider Program bij te wonen!

De E3 is nu toch echt begonnen. Ben jij van plan om de rest van de E3 te gaan kijken? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek