E3: Bekijk Destiny 2 PC gameplay in 4K/60 FPS

Destiny 2 E3 2017 Trailer Gameplay

Destiny 2 komt naar de PC, dat is geen geheim meer. Blizzard kondigde gisteren al aan dat de PC versie van de game op 24 oktober uit zal komen. Gisteren tijdens de PC Gaming Show werd een eerste blik getoond op de PC versie.

De video laat ongeveer anderhalve minuut aan gameplay zien voor Destiny 2 in 4K HD en op 60 frames per seconde. De game ziet er adembenemend goed uit en het is een verademing om een game als Destiny, met zoveel RPG elementen, in 60 FPS te zien!

De video werd uitgebracht vanwege een samenwerking tussen Nvidia, Bungie en Activision. Deze samenwerking werd met de trailer samen aangekondigd. Als jij nu een GTX 1080 of 1080Ti videokaart koopt, krijg je een kopie van Destiny 2 voor niks erbij (zodra de game uit komt). Deze actie is geldig vanaf gisteren en zal lopen tot en met 27 juni.

Het enige nadeel van Destiny 2 is dat de game op console wel op 30 FPS zal lopen en niet hoger. Dit geld ook voor de Xbox One X, die recentelijk werd aangekondigd op de E3 Livestream van Microsoft. Gisteren liet Bungie nog een nieuwe trailer zien voor Destiny 2, heb je deze gemist? Geen probleem:

Destiny 2 zal een beta krijgen, ook dit is tijdens een blog aangekondigd op de E3:

  • Playstation 4 Beta vanaf 18 juli
  • Xbox One Beta van 19 juli
  • PC Beta wordt nog aangekondigd

Destiny 2 zal op 6 september verschijnen voor beide consoles en zal 24 oktober verschijnen voor op de PC. Ga jij de game halen? Zo ja, voor welke console? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek