SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

E3: Bethesda revealed Creation Club

Bethesda heeft een videi van Creation Club laten zien op hun E3 persconferentie. Creation Club is een nieuwe manier van modden voor Fallout 4 en The Elder Scrolls: Skyrim. Met Creation Club kon je door middel van credits nieuwe content kopen om in je games te plaatsen.

Creation Club zal in de zomer van 2017 gereleased worden.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame.
Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk