E3: Bethesda revealed Creation Club

Bethesda heeft een videi van Creation Club laten zien op hun E3 persconferentie. Creation Club is een nieuwe manier van modden voor Fallout 4 en The Elder Scrolls: Skyrim. Met Creation Club kon je door middel van credits nieuwe content kopen om in je games te plaatsen.

Creation Club zal in de zomer van 2017 gereleased worden.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Poll

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek