E3: Gratis post-launch content voor Star Wars: Battlefront 2

Star Wars: Battlefront 2

Star Wars: Battlefront 2 zal gepaard gaan met gratis content dat wordt uitgebracht nadat de game is uitgekomen door middel van seizoenen. Het eerste seizoen is geïnspireerd door de eerste volgende Star Wars film: The Last Jedi.

Door de game te pre-orderen krijg je in de herfst al toegang tot de multiplayer beta en speel je een Yoda bonus vrij in de volledige game. Alle spelers krijgen toegang tot gratis contentdrops met verschillende nieuwe locaties, personages, voertuigen, modes, wapens, Star Cards en nog veel meer. De eerste contentdrop wordt verwacht in december met als thema de nieuwe Star Wars film. Het eerste seizoen bevat Finn en Captain Phasma als nieuwe speelbare heroes. De nieuwe planeet Crait wordt speelbaar en er zal een nieuwe ruimtemap boven D’Qar worden toegevoegd.

“In Star Wars Battlefront II hebben we de feedback van onze spelers echt ter harte genomen, en dat zie je in het basisspel, dat veel meer content heeft dan het eerste spel. Zo bevat Star Wars Battlefront II een nieuwe authentieke singleplayer-campagne, een epische multiplayer, starfighter-gevechten en solo of co-op PvE op de console. Deze onderdelen vormen samen een enorm spel waar alle tijdperken van de Star Wars-films tot hun recht komen,” aldus Matt Webster, Executive Producer van Star Wars Battlefront II. “Maar de ondersteuning voor het spel na de release is net zo belangrijk. Onze live-dienst is erop gericht om fans samen te laten blijven spelen, met seizoenen die regelmatig betekenisvolle content en in-game evenementen toevoegen.”

Star Wars: Battlefront 2 wordt wereldwijd uitgebracht op 17 november voor de Playstation 4, Xbox One en Origin voor PC. Eerder toegang tot de game kan worden verkregen door de Star Wars Battlefront II: Elite Trooper Deluxe Edition aan te schaffen. Hiermee zal je vanaf 14 november al aan de slag kunnen met de game. De Play First Trial zal vanaf 9 november van start gaan op Origin Access en EA Access.

De Star Wars Battlefront II: Elite Trooper Deluxe Edition bevat de volgende items:

 • Maximaal drie dagen eerder toegang tot Star Wars Battlefront II op 14 november
 • Geüpgradede versies van alle vier de soldatenklassen (Officer, Assault, Heavy en Specialist)
  • Direct toegang tot vier epische Star Cards, één voor elke soldatenklasse
  • Directe wapen-unlocks en wapenaccessoires voor elke soldatenklasse
 • Star Wars Battlefront II: The Last Jedi™ Heroes-pakket, inclusief:
  • Exclusieve** Kylo Ren- en Rey-outfits geïnspireerd door Star Wars: The Last Jedi
  • Direct toegang tot zes epic hero en starfighter Star Cards
  • Direct toegang tot Star Wars: The Last Jedi Millennium Falcon met bijgewerkte geluiden en graphics

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek