E3: EA Originals presenteert A Way Out

EA Originals

EA kondigde vorig jaar al EA Orignals aan. Dit jaar laten ze een nieuwe game zien die door middel van Originals wordt ontwikkeld en uitgebracht. De game is afkomstig van de makers van Brothers: A Tale of two sons.

EA Originals is eigenlijk EA’s idee van ID@Xbox waarbij independant developers een game ontwikkelen met wat hulp van de uitgevers. In dit geval EA dus. A Way Out is de nieuwe game die vandaag de aandacht van EA krijgt op het podium tijdens EA Play.

De game is ontwikkeld voor split-screen co-op, en slechts splitscreen do-op. De game kan dus alleen maar in splitscreen gespeeld worden. Waar zien we tegenwoordig nog zo’n gewaagde stunt? Hier dus.

De game is ontzettend story gedreven, maar bevat elementen waardoor dit een one-in-a-lifetime co-op ervaring zal bieden. Je kunt ontsnappen uit een gevangenis, en dit zal je samen met je partner in unieke scenes moeten uitvoeren. Dit is slechts het begin want na het ontsnappen wacht de volgende uitdaging op jullie. Een soort van Prison Break: The Game?

Bekijk hier beneden te trailer en gameplay trailer.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek