SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

E3: The Elder Scrolls Legends: Heroes of Skyrim Reveal Trailer

Bethesda heeft tijdens hun E3 persconferentie een reveal trailer van een nieuw deel in The Elder Scrolls: Legends, genaamd Heroes of Skyrim getoond. De Card game zal uitgebreid worden met nieuwe content en functies.

The Elder Scrolls Legends: Heroes of Skyrim zal gereleased worden op 29 juni.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame.
Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk