E3: FIFA 17 nieuws

FIFA 16

De E3 is begonnen en EA trapt af met FIFA 17 nieuws. Dat FIFA 17 op de Frostbite engine ging draaien wisten we al een tijdje. Maar dat was niet alles wat EA te zeggen had over het spelletje met de ronde bal. Er is meer nieuws naar buiten gebracht door EA en dat kun je in dit artikel lezen.

Er komt een nieuwe mode naar FIFA 1 7 welk voor de eerste keer een story modes krijgt. Jij speelt een onbekende speler en probeerd jouw speler naar de top van de Premier League te krijgen. Daarnaast is het ook voor de eerste keer dat managers in het spel komen. Dit werd aangekondigd nadat Mourinho het podium op kwam. Dat is niet waar het op hield. Zo zijn er verschillende nieuwe aanpassingen gedaan welk het spel moet verbeteren. Er zijn meer nieuwe technieken toegevoegd om aan te vallen.

De trailer van FIFA 17, welk de naam The Journey heeft is hieronder te bekijken:

De grootste verandering dit jaar is toch echt de engine. Er wordt nu gebruikt gemaakt van de Frostbite engine. Deze engine wordt ook gebruikt in andere EA spellen zoals Battlefield.

Ook is er een trailer uitgegeven van FIFA 17 waar we Messi zien in de Frostbite engine:

FIFA 17 is een nieuw begin voor de serie. We hebben vandaag niks gehoord over Ultimate Team en de veranderingen die daar voor komen. Wel kunnen we verwachten dat ook in dit speltype genoeg verandering gaat komen, omdat dit het bedrijf enorm veel oplevert elk jaar. Een release datum voor het spel is ook nog niet gegeven, we kunnen er vanuit gaan dat het niet lang meer zou duren voor we details hierover krijgen met daarbij een datum voor de demo.

Ga jij de nieuwe FIFA halen met deze nieuwe veranderingen? Wat vindt jij van de E3 tot nu toe? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek