E3: FIFA 18 Nintendo Switch alles wat je moet weten

De E3 is in volle gang en dus krijgen we overal en nergens ontiegelijk veel informatie binnen. Vandaag hebben wij een persbericht gekregen over de FIFA 18 Nintendo Switch editie en wat fans van dit spel kunnen gaan verwachten! 

Deze Nintendo Switch editie bevat speltypen welk de andere consoles ook hebben, zoals Ultimate Team, Aftrap en Lokale seizoenen. Ook kunnen spelers gebruik maken van meer Ultimate Team functies waar we binnenkort meer over zullen horen.

Producer Andrei Lăzărescu zei het volgende:

“FIFA 18 op Nintendo Switch is de beste FIFA die je overal mee naartoe kunt nemen en altijd en met iedereen kunt spelen,

Hij voegde hieraan toe:

“We leveren de meeslepende en authentieke ervaring die fans verwachten van FIFA, terwijl we nieuwe manieren introduceren om zowel thuis als onderweg op de Nintendo Switch te spelen.”

 

De game maakt gebruik van de unieke eigenschappen van het systeem. De spelers kunnen in dock mode spelen, maar ook de game meenemen onderweg. Je kunt spelen met een enkele Joy-Con en ook met de Pro-Controller. Een 1080p resolutie is aanwezig in docked mode en een 720p resolutie in handheld modes.

Het lijkt er dus op dat we een goeie FIFA versie kunnen verwachten voor de console van Nintendo. Hier was eerder nog wat verwarring over maar het lijkt er dus op dat er geen excuses zijn wanneer dit spel niet verkoopt. Alles lijkt erin te zitten.

Ga jij FIFA 18 Nintendo Switch halen? Laat het ons weten in de comments!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek