E3: Een hoop nieuwe info over Dishonored 2

Dishonored 2

Bethesda sluit af met hun pareltje voor dit jaar: Dishonored 2. Een langverwachte game die na het succes van het eerste deel, en de getoonde beelden tot nu toe bijna niet meer de mist in kan gaan, bekijk onderstaande trailers en oordeel voor jezelf!

In Dishonored 2 kan jij spelen als de gloednieuwe Emily character, die gloednieuwe abilites heeft. Ze kan bijvoorbeeld items, en mensen naar haar toe trekken. Ook kan jij spelen als Corvo, uit deel 1. Hij zal dezelfde abilites hebben als deel 1, maar ze zijn hier en daar een beetje aangepast om het te laten passen in Dishonored 2. Alle abilites, van zowel Corvo, Als Emily zijn wederom, volledig te upgraden.

In Dishonored gaat het allemaal om het uitkiezen van jouw pad. Kies je voor combat, stealth, dodelijk, niet dodelijk. Het is geheel aan jou om een weg te zoeken richting jouw doelwit. Met de verschillende gadgets van Corvo en Emily heb jij iedere playthrough een andere ervaring.

Hier beneden zien we de eerste gameplay beelden van Dishonored 2, als Emily. Voor meer informatie over de game, bezoek de website!

Na het grote succes van de Fallout 4 Collector’s Edition, besluit Bethesda hetzelfde gewoon nog eens te proberen. Dit is namelijk de Collector’s Edition voor Dishonored 2:

Dishonored 2 collector's Edition

Dishonored 2 staat in de planning voor 11 november 2016 voor Playstation 4, Xbox One en PC. De eerste game is niet essentieel om volop te genieten van het tweede deel.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek