E3: Een hoop Star Wars meuk

Star Wars games

EA Play raast door als een sneltrein van de NS die al 10 minuten te laat is. Ze slaan helaas geen haltes over en de kick-ass games blijven maar vloeien. Van de ene AAA franchise naar de andere. Bekijk hier alles over de opkomende Star Wars games die zijn aangekondigd tijdens EA Play!

De drie razend populaire Star Wars games op dit moment zullen dit en volgend jaar gewoon blijven draaien en krijgen al hun nodige content updates, maar dat is nog niet alles. Want er komen een hele hoop nieuwe Star Wars games aan. Onder andere van Respawn Entertainment, BioWare, Visceral Games, Dice, Motive, en meer! Bekijk hier de trailer:

Het is dus slechts een begin voor Sar Wars binnen het EA universum. Eerder zagen we al dat er een nieuwe Star Wars: Battlefront uitbreiding aan zat te komen. Maar als een kleine verassing, zien we vandaag een hele hoop nieuwe aankondigingen vanuit EA over verschillende soorten games binnen de franchise, voor verschillende platformen, van verschillende ontwikkelaars. Bekijk dus even bovenstaande trailer voordat we verder gaan met de knaller van het evenement: Battlefield 1!

Star Wars: Battlefront is al een hele tijd verkrijgbaar voor Playstation 4, PC en Xbox One. Ook Star Wars Galaxy of Heroes is al een hele tijd te downloaden voor jouw smartphone of tablet. Daarnaast is The Old Republic te downloaden voor de PC, en gaan er dit jaar wellicht een hele hoop nieuwe games binnen deze franchise verschijnen. Stay Tuned!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek