Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  17 uur ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  7 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago

Advertentie

E3: Een hoop Star Wars meuk

Star Wars games

EA Play raast door als een sneltrein van de NS die al 10 minuten te laat is. Ze slaan helaas geen haltes over en de kick-ass games blijven maar vloeien. Van de ene AAA franchise naar de andere. Bekijk hier alles over de opkomende Star Wars games die zijn aangekondigd tijdens EA Play!

De drie razend populaire Star Wars games op dit moment zullen dit en volgend jaar gewoon blijven draaien en krijgen al hun nodige content updates, maar dat is nog niet alles. Want er komen een hele hoop nieuwe Star Wars games aan. Onder andere van Respawn Entertainment, BioWare, Visceral Games, Dice, Motive, en meer! Bekijk hier de trailer:

Het is dus slechts een begin voor Sar Wars binnen het EA universum. Eerder zagen we al dat er een nieuwe Star Wars: Battlefront uitbreiding aan zat te komen. Maar als een kleine verassing, zien we vandaag een hele hoop nieuwe aankondigingen vanuit EA over verschillende soorten games binnen de franchise, voor verschillende platformen, van verschillende ontwikkelaars. Bekijk dus even bovenstaande trailer voordat we verder gaan met de knaller van het evenement: Battlefield 1!

Star Wars: Battlefront is al een hele tijd verkrijgbaar voor Playstation 4, PC en Xbox One. Ook Star Wars Galaxy of Heroes is al een hele tijd te downloaden voor jouw smartphone of tablet. Daarnaast is The Old Republic te downloaden voor de PC, en gaan er dit jaar wellicht een hele hoop nieuwe games binnen deze franchise verschijnen. Stay Tuned!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek