E3: Life is Strange: Before the Storm aangekondigd

Een vervolg, of juist niet van Life is Strange is aangekondigd tijdens Microsoft’s E3 2017 media briefing. Het verhaal zal opnieuw Max in de hoofdrol zetten en de game zal verdeeld worden over drie episodes waarvan de eerste episode op 31 augustus verschijnt.

De game zal “enhanced” worden voor de Xbox One X, maar wat er precies enhanced is, is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk zal de game op 4K in 60 fps gespeeld kunnen worden op de nieuwe console van Microsoft. Deze game wordt net als de vorige uitgebracht door Square Enix.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek