E3: Mass Effect: Andromeda trailer!

Mass Effect Andromeda

Ea Play maakt een sterk begin aan de E3 van 2016. Alhoewel het nog geen officiële start is, zetten zij de drempel hoog met onder andere Fifa in Frostbite, en dan nu ook de nieuwe Mass Effect in Frostbite! Aanschouw hier de gloednieuwe trailer voor Mass Effect: Andromeda!

In Mass Effect: Andromeda zal BioWare bouwen op alles wat jij gewend bent van Mass Effect. Maar ze gaan dit keer iets verder. Iets wat logisch is om de franchise levend te houden natuurlijk. Nieuwe planeten, aliens, en meer.

Helaas kan BioWare nog niet heel veel meer vertellen over de game, want hier komen we meer over te weten in de herfst. Wat we wel al weten is dat BioWare ons de nieuwe Mass Effect zal gaan leveren in de Frostbite Engine. Om er voor te zorgen dat jij het beste uit de Mass Effect titel haalt. Zo zie je, hoor je, en voel je de beste Mass Effect titel tot nu toe. Mass Effect: Andromeda dus!

In de herfst zullen we dus meer te zien krijgen over deze nieuwe space game in de Mass Effect franchise. Voor nu moeten we het even doen met bovenstaande trailer. Ga jij de game pre-orderen? Na het grote falen van Mass Effect 3, wat er zelfs voor heeft gezorgd dat retailers de game terugname voor een complete refund? Laat ons weten of je er nog in gelooft!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek