E3: Microsoft kondigt Metro Exodus aan

Microsoft heeft tijdens hun persconferentie op E3 de eerste gameplay beelden van de nieuwe Metro genaamd Exodus laten zien. De trailer bevat gemuteerde dieren in alle vormen. Daarnaast laat de trailer een mooi grafisch landschap zien.

Metro Exodus zal gereleased worden in 2018. Er is nog geen specifieke datum bekendgemaakt.

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Poll

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek