E3: Microsoft Scorpio krijgt officiele naam Xbox one X

Microsoft heeft zojuist de officiële naam vrij gegeven voor hun project Scorpio: Xbox One X!

Xbox One X wordt gereleased op 7 november 2017. Een aantal van de specificaties zijn onder andere een GPU van 6 teraflops met een kloksnelheid van 1.172 GHZ, met een 12 GB GDDRS memory.
Met over 8 miljoen pixels, HDR en Ultrawide wordt Xbox one X Microsoft eerste 4K game console.

Alle Xbox One apparatuur en software zijn compatible met de Xbox One X.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek