SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

E3: Microsoft toont 4K trailer van The Darwin Project

Microsoft heeft op de E3 persconferentie een 4K trailer laten zien van The Darwin Project. In de trailer zien we een aantal speelbare karakters en hun krachten en wapens die ze gebruiken. Een deel van de trailer wordt van live commentaar voorzien.

De verwachte releasedatum van The Darwin Project is het vierde kwartaal van 2017. Een specifieke datum is nog niet bekend.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame.
Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk