SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

E3: Microsoft toont trailer van Super Lucky’s Tale

Microsoft heeft op de E3 persconferentie een 4K trailer laten zien van Super Lucky’s Tale. De trailer liet gameplay beelden zien en daarnaast de hoofdpersonages en vijanden.

Super Lucky’s Tale zal gereleased worden op 7 november.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame.
Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk