E3: Need for Speed Payback met slow motion crashes

Need for Speed Payback

EA heeft tijdens de E3 presentatie informatie gegeven over de nieuwe Need for Speed, genaamd Payback. De game zal een nieuwe gamemode bevatten, een verhaal met 3 karakters en de grootste open wereld van Need for Speed ooit.

De nieuwste game van Need for Speed zal dit jaar verschijnen. De game heet Payback en introduceert nieuwe elementen aan de Need for Speed game. Naast de standaard race-ervaring en een grote hoeveelheid van beschikbare auto’s komt er namelijk een nieuwe gamemode. De gamemode bestaat uit het neerhalen van andere auto’s en aan het eind ontsnappen als je de objectives voltooid hebt. Deze nieuwe gamemode levert spectaculaire beelden op met slow motion crashes. Het heeft wat weg van de Burnout games.

Naast de nieuwe gamemode zal Need for Speed Payback een verhaal leveren met 3 hoofdrolspelers. De game bevat de grootste open wereld, die een Need for Speed game ooit gehad heeft en daarnaast ook betere graphics dan zijn voorgangers. Een andere nieuwe feature is dat het mogelijk is om relics te vinden in de game. Met behulp van de relics kun je een scrap car omtoveren tot een supercar. Daarnaast zit de game vol met customization opties om van elke auto te kunnen maken wat jij wilt.

Need for Speed Payback zal gereleased worden op 10 november voor PS4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek