E3: Nieuwe IP hit van EA en Bioware genaamd Anthem

Tijdens EA Play kondigt EA een nieuwe IP aan genaamd: Anthem

In de eerste korte trailer wat we te zien krijgen, zien we een futuristische wereld. We zien een alien of monster lopen in een vervallen wereld. Verder zien we moderne ruimtepak in een kamer wat lijkt op een deel van een ruimteschip.

Morgen tijdens de persconferentie zal er wat uitgebreider over uit gewijd worden over deze net nieuw aangekondigde IP.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek