De E3 persconferenties op een rij

Vanaf vandaag is het nog drie weken voordat de E3 persconferenties losbarsten. Om een overzichtje hiervan te geven, zetten wij alle tijden even op een rij. Zo hoef jij de datums alleen nog maar even in je agenda te zetten!

Electronic Arts – 12 juni 22.00 uur:

Electronic Arts staat officieel niet op de E3 dit jaar maar heeft een eigen event genaamd ‘EA Play’. Toch zetten wij het bedrijf erbij omdat ook dit jaar zij een persconferentie gaan houden die live te volgen is. Verwacht veel games die jaarlijks uitkomen en verbeteringen met zich mee brengen.

EA Play is vanaf hier te volgen.

Bethesda – 13 juni 04.00 uur:

Bethesda keert voor de tweede keer terug met een persconferentie. Vorig jaar had het bedrijf Fallout 4 om te tonen en een nieuwe Doom. Wat het bedrijf dit jaar in de planning heeft staan gaan we hier zeker zien.

Microsoft – 13 juni om 18.30 uur:

Een nieuwe console, een nieuwe controller en misschien meer beelden van games die we vorig jaar hebben gezien. Misschien zelfs wel een verrassing uit de hoge hoed zoals vorig jaar. Microsoft heeft de ideale tijdslot gekozen waar wij met ons bord op schoot zitten voor de televisie of computer.

E3

PC Gaming Show – 13 juni om 20.30:

Vorig jaar voor het eerst en nu weer terug. De E3 persconferentie speciaal voor de mensen met een computer.

Ubisoft – 13 juni om 22.00 uur:

Nieuwe beelden van South Park, een nieuw IP en geen Assassin’s Creed dit jaar. Waarschijnlijk weer gepresenteerd door Aisha Tyler. Ubisoft maakt er altijd een grote show van, deze mag je niet missen!

E3

Sony – 14 juni om 03.00 uur:

Vorig jaar de show die je live hebt moeten zien. Een Final Fantasy VII remake, The Last Guardian en Shenmue III, dromen kunnen uitkomen en Sony heeft het momentum achter zich. Wellicht dit jaar eindelijk de terugkeer van Crash Bandicoot?

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek