E3: Prey Komt er aan, alweer

Kennen we Prey nog? Ja? Nee? Maakt ook niet uit, want er komt toch een nieuwe. Een die hopelijk nog beter gaat worden dan het eerste deel. Bethesda blijft maar met games gooien. Wat zal de volgende gaan worden?

Helaas is dit tot nu toe het enige wat we te zien hebben gekregen van de nieuwe Prey. Misschien om dat het nog aardig vroeg is, of omdat de game niet genoeg aandacht kan krijgen door een andere gruwelijke aankondiging van Bethesda? We gaan het zien, en we houden je op de hoogte!

Prey PS4

In Prey wordt je wakker in een ruimte station genaamd Talos I. Het is het jaar 2032. Jij bent het sleutel onderdeel van een experiment dat de mensheid voor eens en altijd kan veranderen. Helaas is er iets grandioos mis gegaan. Het ruimte station is overspoeld met vijandige aliens, en ze jagen op jou. Al vechtend met de daar aanwezige tools graaf je door de geheimen van Talos I en je eigen verleden.

Hebben jullie nog zoete herinneringen aan de eerste game? Zo ja, laat het ons weten, en waar jij het meest naar uit kijkt in de nieuwe Prey!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek