E3: Quake Champions krijgt nieuwe content

Bethesda heeft op hun E3 persconferentie nieuwe content gerevealed voor Quake Champions. De nieuwe content bestaat uit 3 nieuwe maps, een nieuw Tribolt wapen en een nieuw speelbaar karakter. Het nieuwe karakter is B.J. Blazkowicz van Wolfenstein. Naast de nieuwe content heeft Bethesda ook de Quake World Championships aangekondigd.

De nieuwe content is speelbaar op de Bèta van Quake Champions vanaf dit moment.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek