E3: Scalebound co-op Gameplay!

Scalebound

De persconferentie van Microsoft loopt ten einde, en ze sluiten langzaam af met een van de meest geanticipeerde titels van het jaar 2017. Bekijk hier gloednieuwe co-op gameplay van deze epische monster game!

Hideki Kamiya vertoond de Xbox versie van Monster Hunter. namelijk: Scalebound. De Monster hunter game die exclusief onderweg is naar Xbox One en Windows 10. Dit is een van de meest geanticipeerde games die eigenlijk dit jaar nog zou verschijnen, maar is uitgesteld naar 2017.

Vandaag hebben we eindelijk meer gameplay van deze adembenemende game gezien. Net zoals met bijna alle voorgaande aankondigingen zal ook Scalebound aan het “Play Anywhere” programma worden toegevoegd. Dat betekend dus dat jij Scalebound koopt voor de Xbox One, of Windows 1o, maar op beide platformen kunt spelen met dezelfde savefiles!

Platinum Games zal deze prachtige game naar Windows 10 en Xbox One brengen ergens in 2017. Net als bij Gears of War, kan jij deze game op beide platformen spelen, als jij hem op één van de twee aanschaft!

Wat vind jij van bovenstaande gameplay? Een waardige tegenstander voor de Monster Hunter Franchise? Of laat het je misschien wel aan een andere game denken? Laat ons weten wat jij vind van deze game, en of je hem in his gaat halen, ja of nee!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek