E3: Sea of Thieves gameplay

sea of thieves

Sea of Thieves verschijnt exclusief voor Windows en Xbox One. De game werd een hele tijd geleden al aangekondigd en Rare is regelmatig online om de game te bespreken, maar vandaag zien we wat extra gameplay beelden.

Tijdens de gameplay beelden voeren de spelers een soort van puzzel uit. Tijdens de speelsessie verteld een stemmetje in een grappige manier wat er gebeurd en wat mogelijkheden zijn in de game terwijl je op zoek bent naar de schat. Achter elke hoek wacht een uitdaging en dit ziet er allemaal schitterend uit in een manier die we allemaal wel van Rare gewend zijn.

Bekijk de langdurige gameplay trailer hier beneden en ervaar het zelf!

Schat zoeken, gevechten met schepen, monsters afslachten en zelfs vijandelijke schepen betreden om vijandelijke spelers uit te schakelen. Het is allemaal mogelijk in Sea of Thieves.

Sea of Thieves verschijnt exclusief voor Windows en Xbox One consoles. Ga jij de game halen?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek