E3: Shadow of War krijgt nieuwe gameplay beelden

Middle Earth Shadows of Mordor Ages of War

Shadows of Mordor krijgt binnenkort zijn tweede deel, Shadow of War. Op de E3 Microsoft livestream krijgen wij gameplay te zien, natuurlijk kan je deze hier bekijken. pas op voor onthoofdingen!

De grappige engelse accenten maken de game al vermakelijk en geven de game karakter. De gameplay en combat zien er tof uit met een boel signature moves. We zien hoe het personage wat jij speelt een grote vijand van hostiel naar kalm laat gaan met een rare vorm van magie! Voor zo’n groot beest heeft hij wel veel humor, maar dat kan je nu zien in de gameplay video hier beneden!

Je ziet een lijst met soldaten die jij en jouw zijde kan hebben. Ook zie je meer van de wereld en wordt er verteld dat er een boel nieuwe gebieden zijn. De game ziet er ook al wat uitdagender uit dan de vorige, het lijkt erop alsof je reflexen een stuk sneller moeten werken. Je kan uiteindelijk kiezen of je een verslagen vijand vermoord of recruit als jouw eigen follower. Zo bouw jij je eigen leger op en kan je sieges beginnen op grote vijandelijke forten, kastelen en legers.

Shadow of War zal 10 oktober 2017 verschijnen! Ga jij hem spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek