E3: Skyrim Special Edition confirmed!

Het gerucht van Shinobi602 bleek te kloppen. Hij gaat er echt aankomen. Een Skyrim remaster voor de Playstation 4, PC en Xbox One. Helaas werd er niet meer dan een trailer getoond, dus gaan wij ook niet meer, dan een trailer tonen.

Net als bij Fallout 4, zal de Skyrim remaster ook mods ondersteunen op dezelfde manier als Fallout 4 dat doet. Hoplijk gaan wij nog meer te horen en te zien krijgen van deze titel in de aankomende dagen. Maar voorlopig zullen we het met een trailer moeten doen!

[UPDATE] 28 oktober zal de Special Edition uitkomen. Alle PC spelers die tot nu toe alles van Skyrim hebben, zullen de Special Edition gratis ontvangen, als dankje voor hun langdurige support. Ook al is er een HD texture pack voor de huidige game, is de Special Edition nog steeds mooier. Aldus Todd Howard, Game director voor Bethesda. De Remastered Special Edition van deze The Edler Scrolls game is al in ontwikkeling sinds Bethesda de Xbox One in handen heeft gekregen. Begonnen als “speeltje”, uitgelopen op een project, met een remaster van Skyrim als gevolg.

Skyrim Special Edition

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Editon verschijnt dus op 28 oktober voor de Playstation 4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek