E3: Skyrim Switch E3 Trailer

skyrim

The Elder Scrolls 5: Skyrim komt naar de Nintendo Switch. Alhoewel dit geen nieuws meer is aangezien het al tijdens de reveal van de Switch getoond werd, toont Bethesda vandaag wel een nieuwe trailer.

Een nieuwe trailer van nieuwe features! De game krijgt namelijk Amiibo support. Na het gebruiken van je Breath of the Wild Amiibo’s lijkt het er namelijk op alsof je Zelda game een grafische update heeft gekregen want je kunt bijna als Link rondrennen in Skyrim.

Er is nog geen release datum bekend voor Skyrim Switch, maar Pete Hines van Bethesda heeft wel al bevestigd dat alle getoonde games tijdens hun show dit jaar nog verschijnen. Dit geldt dus ook voor de Switch variant van The Elder Scrolls 5.

De game bevat alle add-ons, dus Dawnguard, Hearthfire en Dragonborn zijn alle drie aanwezig in het spel. De volgende Amiibo’s werken in de game voor extra loot: The Legend of Zelda: Breath of the Wild, 30th Anniversary – The Legend of Zelda, Super Smash Bros., en The Legend of Zelda.

Skyrim voor de Switch bevat ook nieuwe gameplay elementen zoals motion controls voor combat en lockpicking. Meer details zullen wellicht bij Nintendo aan bod komen, samen met een launch datum.

Skyrim Switch

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek