E3: Sony toont een nieuwe Uncharted: The Lost Legacy trailer

uncharted-the-lost-legacy-dlc

Uncharted: The Lost Legacy is een standalone Uncharted game die ongeveer 10 uur aan gameplay zal bieden. Tijdens de Sony persconferentie openen ze met een nieuwe trailer van de game.

De game verschijnt later dit jaar exclusief voor de Playstation 4. Wil je meer informatie over de backstory van de game, de landschappen en de karakters? Lees dan dit uitgebreide artikel waarin we een eerste blik werpen op Uncharted: The Lost Legacy.

 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek