E3: Sony toont Spider-Man Gameplay

Sony sluit af met niets minder dan de Playstation 4 Exclusive Spider-Man. Peter Parker heeft een aantal zieke moves geoefend en kan weer slingeren als een aap door de stad van Queens. Bekijk alle actie zelf in de gameplay hierboven.

Opmerkelijk is dat aan het einde van de show Spider-Man nog een keer een beeld komt. We zien een shot van de helikopter die in het web hangt ene en menigte mensen die er naar staren. We zien één persoon weglopen die alles met zijn telefoon vast aan het leggen was: Miles Morales. Wat betekend dit? Is Miles stiekem toch Spider-Man, of duidt dit nu al op een mogelijk vervolg van de game met een waarschijnlijk tragisch einde voor Peter Parker in dit deel?

We zullen voorlopig nog even met deze vragen blijven zitten. Hopelijk wordt er snel iets duidelijker. Tot 2018 hebben we in ieder geval een trailer (van 2016) en een gameplay video om ons zoet te houden.

Spider-Man verschijnt in 2018 voor de Playstation 4.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek