SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

E3: State of Decay 2 E3 2017 Trailer

Tijdens Xbox’s Media briefing zien we Scorpio langs komen die als naam de Xbox One X mee krijgt. Maar daarnaast zien we een hele hoop games waaronder een nieuwe trailer van State of Decay 2. Bekijk de trailer hierboven.

State of Decay 2 zou in het voorjaar van 2018 exclusief moeten verschijnen voor Xbox One.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl.
Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk