E3: The Legend of Zelda: Breath of the Wild trailer

The Legend of Zelda

Nintendo is een beetje bescheiden dit jaar op de E3. We weten niet waarom Nintendo er voor heeft gekozen om geen persconferentie te houden, maar tijdens E3 laat Nintendo uitsluitend de nieuwe Zelda game zien. De game kan ook gespeeld worden op de Nintendo Wii U op de beursvloer.

Geen Nintendo NX, of andere spannende titels waar Nintendo fans op gehoopt hadden. Geen persconferentie, maar een kleine show genaamd ‘Nintendo treehouse’, een soort van PC Gaming Show aanpak waarin ze games bespreken die al reeds bekend zijn.

Gelukkig komt er wel een titel aan bod die totaal nieuw is en nog niet eerder is onthuld. Dan heb ik het natuurlijk over de nieuwe The Legend of Zelda game, die als subtitel Breath of the Wild krijgt. Bekijk hier beneden de eerste officiële trailer van de game:

Van wat we aan de trailer kunnen afleiden is dat dit een van de meest uitgebreide Zelda games tot nu toe gaat worden met mogelijkheden die we al gewend zijn uit verschillende RPG games die op dit moment op de markt zijn. Ook lijkt het er op dat je meer vrijheid hebt in deze Zelda titel.

Step into a world of discovery, exploration and adventure in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, a boundary-breaking new game in the acclaimed series.” Laat Nintendo weten “Travel across fields, through forests and to mountain peaks as you discover what has become of the ruined kingdom of Hyrule in this stunning open-air adventure.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild, staat gepland voor release in 2017 voor de Wii U en de nieuwe console van Nintendo, de NX. 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek