E3 Tijdschema van de zes belangrijkste gamebedrijven

E3 2018

Nog een kleine week wachten en dan gaat het grote E3 2018 van start. Tijdens één van de grootste game beurzen van het jaar, verwachten we weer een scala aan nieuwe games, releases en trailers. Elk jaar worden we hier weer aangenaam verrast met de nieuwste games. Vorig jaar gooide Nintendo hoge ogen met zijn pers presentatie. Wie gaat er dit jaar vandoor met de “beste” pers presentatie?

E3-Schedule

De E3 gaat aanstaande zondag van start om 22.00. Xbox trapt de E3 af. Wat gaan we dit jaar zien van Xbox en Microsoft? Vorig jaar stond het in teken van hun nieuwe console. Welke nieuwe games gaan ze brengen dit jaar met de E3? Een aantal geruchten die er de ronde gaan, zou er eindelijk een nieuwe Halo worden aangekondigd worden. In de nacht naar maandag is het de buurt aan Bethesda Softworks. Om 03.30 beginnen zijn met hun pers presentatie. We hebben afgelopen week de teaser voor hun nieuwste Fallout game gezien. Fallout 76 krijgt meer uitleg en beelden tijdens de E3. We zijn  heel benieuwd wat zij in petto hebben met deze game. Verder verwachten we nog een aantal andere aankondigingen van Bethesda.

Maandagavond 19.00 is het de buurt aan Square Enix. Maker van de nog steeds populaire RPG reeks Final Fantasy.  Deze studio is altijd sterk geweest in verhalende games. Hopelijk zien  we dit jaar weer mooie nieuwe verhalende games het licht. Ubisoft volgt hun op om 22.00. Net als Bethesda heeft Ubisoft ons al lekker gemaakt met een nieuwe Assasin’s Creed. Assasin’s Creed Odyssey speelt zich af in het oude Griekenland. Dit is ook het enige wat Ubisoft heeft laten zien. We kunnen slechts de E3 afwachten voor de verdere details rond deze game.

Dinsdag mogen we vroeg uit onze bed voor de pers presentatie van Playstation. 03.00 is de tijdstip waarop zij hun presentatie geven. Belangrijkste game titel die we hier verwachten is Death Stranding. Deze game houdt ons al met drie hele vage trailers in de ban. Wat voor een game gaat dit nou uiteindelijk worden? En wanneer kunnen we aan de slag met deze game van Hideo Kojima? Andere verwachtingen kan je in dit artikel van ons teruglezen.

Nintendo sluit de E3 af. Dinsdagavond om 18.00 geven zij hun laatste nieuws en trailers prijs. We hebben al teasers gehad van een nieuwe Pokémon en Smash Brothers voor de Nintendo Switch. Ook werd er een andere Pokémon game geteased voor de Switch dat volgend jaar uit zou gaan komen.

Welke games verwachten of hopen jullie te zien op de E3 van 2018? Laat het ons weten in de reacties. 

 

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek