E3: Total War: Warhammer 2 krijgt release datum en trailer

Total War: Warhammer 2

De sequel van Total War: Warhammer die naar de PC zal komen krijgt een officiële release datum. Begin maar met het maken van je gevechtspannen, want 28 september 2017 is het zover!

De game werd geshowcased in een trailer op de E3 tijdens de PC Gaming Show. Total War: Warhammer 2 zal het tweede deel van de trilogie worden. Hij zal vier nieuwe factions en een nieuw continent bevatten: The New World.  De game zal zich focussen op de High Elves en Lizardmen. De Dark Elves zullen het derde ras worden en de vierde blijft nog geheim!

Warhammer 2 zal één ding krijgen wat ik persoonlijk nog niet in een game heb gezien, maar erg tof vind: De map van het eerste deel zal een korte periode na de lancering van het tweede deel toe worden gevoegd aan de nieuwe map. Je hebt dus twee-in-één. Dit is iets wat niet vaak voor is gekomen in de historie van het gamen en dus erg top om te zien! Het eerste deel werd overigens goed ontvangen door het publiek en ook door reviewers. Het gemiddelde cijfer van Warhammer 1 lag tussen de 8.5 en 9, een knap staaltje werk dus!

Total War: Warhammer 2 zal dus op 28 september 2017 verschijnen voor op de PC, wat vind jij tot nog toe van de game en natuurlijk van het E3? Laat het ons even weten in de reacties hier beneden.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek