E3: Ubisoft kondigt Skull & Bones aan

Skull & Bones

Skull & Bones is een game van Ubisoft die alles overneemt van het succes uit Assassin’s Creed Black Flag: Naval combat. In Skull & Bones is het mogelijk om 5 vs 5 multiplayer battles te spelen.

De game kan solo gespeeld worden, maar ook in intense multiplayer battles. Het team dat met de meeste loot er vandoor gaat zal zegevieren. Het is en blijft een piraten game. Je zult verschillende manieren kunnen gebruiken om jouw vijanden neer te halen. Je kunt ze natuurlijk met al je kanonnen veranderen in een gatenkaas, maar als je een flinke ram aan de voorkant van je schip installeert werkt het vijandelijke schip rammen, net zo goed. Kom je dichtbij je vijanden? Board het schip, snij keeltjes door en ontsnap met het goud van je tegenstanders.

Bekijk hier beneden de Cinematic trailer en de gameplay video

Skull & Bones moet ergens in de herfst van 2018 verschijnen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek