E3: Ubisoft kondigt Starlink: Battle for Atlas aan

Starlink

Starlink is een nieuwe game van Ubisoft die je sterk zal laten denken aan Skylanders. Niet vanwege de gameplay, maar vanwege de prulletjes die je nodig zal hebben om de game in volledigheid te spelen. Je kunt namelijk jouw schip upgraden met allemaal verschillende wapens.

Zoals in de trailer te zien is zal je een schip monteren op je controller en deze on the fly kunnen aanpassen met verschillende onderdelen. De game zal ook naar de Nintendo Switch komen, maar het blijft voorlopig onduidelijk hoe het schip van de Switch in zijn werk zal gaan.

Bezoek hier de officiële website. Sarlink: Battle for Atlas moet net als Skull & Bones in de herfst van 2018 verschijnen voor Xbox One, Playstation 4 en Nintendo Switch.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek